Vacature Product Marketeer in Amersfoort bij Fintech scale-up (32 uur)

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als product marketeer bij een fintech scale-up? Wil jij de wereld van financiële data helpen 'disrupten'? En sta je bekend als specialist in het internationaal vermarkten van b2b-merken? Lees dan snel deze vacature voor product marketeer bij BIQH.

Wat ga je doen als onze nieuwe Product Marketeer?

In deze dynamische rol ga je ons product internationaal tot een succes maken. Je gaat aan de slag met productontwikkeling, marketingcommunicatie en business development. Daarnaast werk je nauw samen met de Business Director. Je rol bestaat uit diverse werkzaamheden, waaronder:

 • Het vermarkten van ons product (20% van de tijd)
  Recent hebben we onze positionering aangescherpt. Door regelmatig markt- en concurrentieanalyses uit te voeren, zorg je dat deze up-to-date blijft. Op basis van de analyses lever je input voor de roadmap en productinnovaties. Op deze manier help je onze strategische positionering voortdurend te versterken.

 • De promotie van ons product (50% van de tijd)
  Je bent verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie-strategie, planning en uitvoering. Hierin werk je samen met onze marketingpartners. Daarnaast houd je je ook bezig met contentcreatie en het uitvoeren van channel management, zowel online als offline (owned, paid en earned media). Daarom ben je goed in het schrijven van overtuigende, begrijpelijke b2b copy in zowel het Nederlands als Engels.

 • Het verkopen van ons product (30% van de tijd)
  Je zorgt ervoor dat ons merk aanwezig is bij relevante Europese evenementen. Ook zet je een partnerprogramma op voor leadgeneratie. Verder help je collega's met presales-activiteiten, zoals het maken van geweldige slidedecks, gebruikersreferenties en doe je accountonderzoek.

Doorgroeimogelijkheden

Ons succes, is jouw succes. Als het bedrijf groeit, biedt dit, indien je interesse hebt, ook kansen voor jou. We streven ernaar om de platte organisatiestructuur te behouden, maar je kunt denken aan een vervolgstap binnen marketing (teammanager), sales (business development) of productontwikkeling.

Wie zijn wij?
Je komt te werken bij fintech scale-up BIQH Financial Data Services. We ontwikkelen marktdata-platforms voor internationale financiële instellingen. Deze platforms zorgen ervoor dat de financiële marktgegevens van onze klanten efficiënt worden gebruikt en beheerd door onze geconsolideerde API. Onze ambitie is een grote internationale speler te worden. Onze primaire focus is het veroveren van de West-Europese markt en daarin speel jij een sleutelrol.


De voordelen van werken bij BIQH

 • Je komt te werken in een dynamische omgeving
 • Je werkt met ambitieuze collega's, die kwaliteit nastreven in hun werk
 • In deze rol draag je direct bij aan het succes van het bedrijf


BIQH is onderdeel van ShareCompany. Naast het ontwikkelen van ICT-oplossingen voor beleggingsinformatie, ontwikkelen wij ook oplossingen voor tijdregistratie en interne communicatie. Dit doen wij vanuit de bedrijven Atrea, MediaMyne en Incrowd.

Functievereisten

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste product marketeer met inhoudelijke expertise, zoals meer dan drie jaar werkervaring als product marketeer in de IT-industrie, uitstekende schriftelijke en mondelingen communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels en ervaring in projectmanagement. Daarnaast ben je:

 • geïnteresseerd in financiële investeringen, markten en/of technologie.
 • flexibel en accuraat in het schakelen tussen verschillende taken en projecten.
 • in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in financiën of economie.

Daarnaast is het een plus als je in de omgeving van Amersfoort woont en ervaring hebt met HubSpot.


Wat we onze nieuwe Product Marketeer bieden

 • Een uitstekend beloningspakket, inclusief deelname aan ons Stock Appreciation Rights-programma
 • Een unieke kans om deel uit te maken van een snelgroeiend en dynamisch fintechbedrijf
 • Hybride werkmogelijkheden, maar we zien je ook graag op kantoor
 • De mogelijkheid tot 'workations' in onze locatie gelegen in het mooie Piëmont in Italië


Ben je enthousiast geworden over deze vacature Product Manager bij BIQH?
Stuur dan direct jouw motivatie en CV naar Bernard Schut via bernard.schut@biqh.com. Ook voor vragen kun je bij Bernard terecht (+31-6 539 90 100). Goed om te weten; je ontvangt altijd binnen 5 werkdagen een reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature begrijpen we, maar stellen we niet op prijs.