Sales Talent B2B ShareCompany (32-40 uur)

Functieomschrijving

Ben jij ons nieuwe Sales Talent? Krijg jij energie van het binnenhalen van nieuwe klanten en zo bij te dragen aan onze groeidoelstellingen? Vind jij het leuk om in een vlotte en open organisatie te werken? Dan zoeken wij jou, dus lees snel verder.


Wat ga je doen?

Als onze nieuwe (interne) salescollega bij MediaMyne en Atrea ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan de groeidoelstellingen van onze organisatie. Je verdiept je in onze (potentiële) klanten en leert hun behoeften kennen. En doordat je weet waar je over praat en je onze producten en diensten van haver tot gort kent, weet jij hiermee passende voorstellen en oplossingen aan onze (potentiële) klanten te presenteren.


Welke elementen zitten er in jouw werkdag?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe (online) aanvragen en je zal vooral actief nieuwe klanten benaderen.
 • Je werkt nauw samen met het marketingteam en salesteam om kwalitatieve leads te genereren voor zowel MediaMyne als Atrea.
 • Je onderzoekt potentiële klanten om koude outreach campagnes nog effectiever en persoonlijker uit te voeren. Vervolgens gebruik je die kennis om deze via e-mail, telefoon, Linkedin etc. te benaderen.
 • Je plant 30 min demonstraties in voor business development managers en consultants met potentiële klanten of eventueel geef je zelf deze demonstraties.
 • Je werkt met het Hubspot (CRM-systeem), en zorgt dat dit up to date blijft.
 • Je houdt (vak)literatuur bij op het gebied van interne communicatie, medewerkersbetrokkenheid en tijdregistratie.
 • Je kent de ontwikkelingen in de markt, waaronder ook de ontwikkelingen bij onze concullega’s.

Wie zijn wij?

Bij ShareCompany ontwikkelen we ICT-oplossingen op het gebied van o.a. beleggingsinformatie, interne communicatie, tijdregistratie en toegangscontrole. Dit doen wij met 4 verschillende bedrijven, te weten : BIQH, Atrea, MediaMyne en Incrowd.


Jij gaat dus aan de slag bij Atrea en MediaMyne. Atrea levert een tijdregistratiesysteem dat de aan- en afwezigheid van de medewerkers (fulltime en parttime) en flexkrachten bijhoudt. Daarnaast doen we nog meer, daar vertellen we je graag meer over tijdens een kennismaking. Voor nu is het goed te weten dat we klanten helpen om op een zo eenvoudig mogelijke manier inzicht te krijgen in arbeidstijd. We werken voor bedrijven met 50 tot 5.000 medewerkers en ze zijn voornamelijk actief in de productie, handel en de logistiek. Enkele van onze klanten zijn Bleckmann, Bakker Logistiek en Kaak Group.

Bij MediaMyne stimuleren wij de betrokkenheid van de medewerkers bij onze klanten. Dit doen wij door het inzetten van diverse eigen SaaS producten waaronder ons narrowcasting systeem en een employee app. De klantengroep van MediaMyne is heel divers en breed; van productie tot financiële instellingen.

Meer informatie over de activiteiten van ShareCompany Group kun je vinden op onze websites:

www.sharecompany.nl
(moedermaatschappij)
www.mediamyne.nl
(dochtermaatschappij)
www.atrea.nl
(dochtermaatschappij)
www.biqh.com
(dochtermaatschappij)

De voordelen van werken bij ShareCompany

Bij ShareCompany en haar labels kennen wij een dynamische werkomgeving; een omgeving om jouw capaciteiten en talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie. Vertrouwen is een kernwoord bij ons. De communicatielijnen zijn kort, en je mag over alles meedenken en meepraten. We zijn een dynamisch team met ambitieuze collega’s die voor elkaar staan en elkaar helpen als dat nodig is.


De lat ligt hoog bij ons zoals gezegd. Dat vragen klanten van ons en wij van onszelf omdat we gedreven zijn door kwaliteit. Hoe we dat doen? Door gedreven en helder te zijn en door alle collega’s zelf verantwoordelijk te maken voor hun resultaten. Maar ook door open naar elkaar toe te zijn, transparant en informeel, waarbij iedereen zichzelf kan zijn. We zijn allemaal anders en daar benutten we de voordelen van. Wij willen dat ShareCompany voor iedereen een veilige haven is waar je je thuis voelt. En een van de bijzondere dingen die wij doen, is elk jaar met elkaar naar Italië gaan als team.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau 
 • We zijn op zoek naar iemand met 3+ jaar SaaS sales ervaring aan MKB en corporate klanten. Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven met 250+ medewerkers
 • Je bent klantgericht, flexibel, energiek en ziet kansen i.p.v. problemen
 • Een achtergrond (en netwerk) in HR, interne communicatie of finance is gewenst, aangezien wij binnen organisaties veel met de hoofden van deze afdelingen te maken hebben.
 • Je kunt mensen op besluitvormingsniveau bereiken via je eigen outreach, en kunt vervolgens inhoudelijke gesprekken voeren om ze warm te krijgen voor een demo of afspraak.
 • Je bent natuurlijk ook hongerig om je eigen netwerk te laten groeien en nieuwe mensen te ontmoeten via netwerkevenementen en klantbezoeken in persoon en online.
 • Bij voorkeur woon je in de omgeving van Amersfoort
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden jou uiteraard goede arbeidsvoorwaarden:


Een dynamische werkomgeving om jouw capaciteiten en talenten in te zetten en verder te ontwikkelen ;

 • Een marktconform salaris en 8% vakantietoeslag
 • Een vast contract na 1 jaar
 • 27 vakantiedagen
 • Goede pensioenregeling
 • Een SAR regeling (Employee Stock Units)
 • Een laptop en telefoon
 • Teambuilding sessies, waarbij wij ook jaarlijks naar Italië gaan als team

We horen graag van jou!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Adrienne van den Heuvel via, email: adrienne.vandenheuvel@sharecompany.nl of via telefoonnummer: +31 (6) 53765844.


Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 1 week kan je van ons een reactie verwachten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.