Vacature Customer Support in Amersfoort

Functieomschrijving

Krijg je energie van klantcontact én het oplossen van problemen? Ben jij in staat om zelfs de meest ontevreden klant tevreden te stellen? En heb je passie voor technologie? Lees dan snel deze Customer Support vacature.


Wat ga je doen als Service & Customer Supportmedewerker?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als ze vragen, storingen of opmerkingen hebben. Bij MediaMyne helpen we organisaties hun medewerkers betrokken te houden met slimme oplossingen voor interne communicatie. 

Dus je kunt dit onder andere verwachten; gebruikersvragen van klanten en eventuele storingen. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat klanten het serviceniveau krijgen dat we met hen hebben afgesproken. In deze rol lever je naast klantsupport en -service ook ondersteuning aan het salesteam. Ook rapporteer je aan klanten op basis van de service level agreement (SLA), test je soft- en hardware, schrijf je handleidingen en train je onze klanten. Kortom, veel afwisseling. 

En eerlijk gezegd hopen we dat je deze rol snel onder de knie krijgt, want er zijn veel doorgroeimogelijkheden.


Hoe ziet jouw dag eruit?

Je werkt vanuit huis of op kantoor in Amersfoort. We gaan voor dit voorbeeld even uit van de gezelligheid van ons kantoor, want het is vrijdag, dus tijd voor een gezellige borrel na werktijd. Bij de koffiebar of bij de lunch kom je een collega van dochteronderneming Atrea tegen die net als jij gek is op klantcontact. Na een kort praatje, log je in.

Je neemt de mailtjes en meldingen door. Bij één klant lijkt er acuut iets mis te gaan. Daarom bel je je contactpersoon direct, jullie bespreken wat er aan de hand is. Je zet samen met collega’s alles op alles om het probleem op te lossen. Je houdt de klant uiteraard op de hoogte van het proces. Daarnaast geef je terugkoppeling aan klanten over afgehandelde tickets.

Na de lunch heb je een afspraak met je collega Alexander (de senior Business Development Manager). Je rapporteert direct aan hem, maar komt vandaag ook met concrete verbeterpunten op basis van feedback van klanten. Jullie maken een vervolgafspraak om een en ander verder uit te werken.

Einde middag start de borrel. Gezellig even bijpraten met collega’s onder het genot van een drankje en een hapje. Daarna ga je voldaan naar huis. Het is weekend.


Wie zijn wij?

Je komt te werken bij MediaMyne een dochteronderneming van ShareCompany. We werken vanuit de kernwaarden transparant, verbeteringsgericht, partnership en prikkelend. We ontwikkelen ICT-oplossingen voor onder andere beleggingsinformatie, tijdregistratie en interne communicatie. Dit doen wij vanuit 4 verschillende bedrijven, namelijk BIQH, Atrea, MediaMyne en Incrowd.

Jij gaat aan de slag bij MediaMyne, waar we dagelijks werk maken van onze missie: wij helpen organisaties om de betrokkenheid van hun medewerkers te vergroten. Dat doen we met behulp van onze producten narrowcasting en een mobiele medewerkers app. Als je bij ons aan de slag gaat, werk je onder andere voor klanten als Exact, Leaseplan en Kuehne & Nagel. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie. De communicatielijnen zijn kort, en je mag over alles meedenken en meepraten. We zijn een dynamisch team met gedreven collega’s die voor elkaar staan en elkaar helpen als dat nodig is.


De voordelen van werken bij MediaMyne?

 • Je werkt met gedreven collega’s aan onze eigen software oplossingen
 • In deze rol draag je direct bij aan het succes van ons bedrijf
 • Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, daarom organiseren we ons werk rondom eerlijkheid en vertrouwen

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring in een customer support of accountmanagementrol in een B2B-omgeving.
 • Je bezoekt Tweakers.net regelmatig, met andere woorden; je hebt affiniteit met technologie.
 • Daarnaast ben je ondernemend en commercieel.
 • Idealiter woon je in de omgeving van Amersfoort i.v.m. het hybride werken.

Denk je: dit ben ik(!)? Lees dan snel verder en solliciteer op deze Customer Support Vacature bij MediaMyne.


Als Service & Customer Supportmedewerkerk krijg je 

Zoals je hebt gelezen een dynamische, verantwoordelijke rol. Vanzelfsprekend krijg je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk onder andere aan:

 • Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling
 • 27 Vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot het krijgen van werknemersaandelen
 • Een laptop zodat je vanaf elke plek kunt werken
 • En leuke teamsessies, waaronder het jaarlijkse uitje naar Italië(!)


Enthousiast geworden over deze Customer Support vacature?
Stuur dan direct jouw motivatie en CV naar adrienne.vandenheuvel@sharecompany.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je bij Alexander terecht (+31 (6) 19133596). Goed om te weten, je ontvangt altijd en zo snel mogelijk een reactie van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature begrijpen we, maar stellen we niet op prijs.